Si vols conèixer el món de l’orientació, t’animem a venir a provar-ho amb nosaltres! Participem en les diferents competicions que es fan a Catalunya, i també en algunes de fora de les nostres contrades. Si en tens ganes, t’explicarem els passos a seguir per participar a les curses i les nocions bàsiques perquè et puguis introduir a l’esport fàcilment.

En totes les proves en què competim hi ha categories per a totes les edats i tots els nivells, i t’assessorarem per tal que t’inscriguis a la categoria més adequada. I en les primeres curses et podem cedir material (bruixola, xip…).

Per participar a les curses cal estar federat o bé treure’s la llicència temporal per el dia de la cursa. Si vols federar-te, s’ha de fer a través d’algún club afiliat a la Federació de Curses Orientació de Catalunya (FCOC). Si vols ho pots fer a través de Gastant Keks. Posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu gastantkeksgarrotxa@gmail.com, ho gestionem i t’explicarem tot el que et faci falta.

Si vols, pots consultar un calendari molt complet de les curses d’orientació que es fan arreu del territori o bé la pàgina oficial de la FCOC.

Ens veiem al bosc!