La Matinal del Pla de Dalt és una cursa d’orientació que es celebra els 5 de març al voltant del barri del Pla de Dalt (Olot).

És una cursa de caràcter popular (modalitat rogaine d’1,5hores) amb la finalitat d’apropar l’esport de l’orientació a la Garrotxa i a tots aquells que vulguin iniciar-s’hi.

Modalitat Rogaine: Cursa per equips, en què cal trobar el màxim número de fites en un temps determinat (1’5h en aquest cas) i on cada fita té una puntuació diferent segons distància o dificultat.

No dubteu més i apunteu-vos-hi.

Us esperem al barri Pla de Dalt d’Olot!

PROGRAMA

Diumenge 5 de març

 • A partir de les 9:30 recepció de participants i entrega de xips.
 • A partir de les 10:00 Repartiment de mapes i explicació del funcionament de la cursa
 • A les 10:15 Sortida (tothom surt al mateix temps)
 • A les 11:45 Temps Límit per arribar sense penalització
 • A les 12:15 Tancament de meta
Cartell Cursa Orientació Matinal Pla de Dalt

SERVEIS

NO hi haurà avituallament a l’arribada.

No hi haurà servei de guarderia.

No hi haurà premis.

PROTOCOL DE LA CURSA

En arribar al centre de competició si no teniu xip, passeu a la taula d’inscrits perquè l’organització us faciliti el xip, i si teniu alguna incidència el vostre nom apareixerà subratllat i caldrà que passeu per la taula d’incidències, si no ja us podreu dirigir a la zona de sortida.

A la zona de sortida se us entregarà el mapa i tindreu uns 15 minuts per planificar l’estratègia, tot seguit es donarà la sortida a partir d’aquest moment el temps ja comença a comptar.

En acabar cal que us dirigiu a la taula d’SPORTIDENT per descarregar els resultats i tornar el xip en cas que sigui de lloguer.

Es pot córrer de forma individual, per parelles o petits grups però només es donarà un mapa per cada corredor inscrit.

En cas d’abandonament de la cursa cal comunicar-ho a l’organització.

REGLAMENT I PARTICIPACIÓ

L’orientació és un esport que es practica en solitari. Tanmateix, per promoure la promoció i difusió, en permetem la participació en grup.

Per participar en grup TOTHOM ha d’estar inscrit (i assegurat). S’entregarà un mapa per component inscrit. Els adults/responsables que “acompanyin” als nens no cal que s’inscriguin però ho faran sota la seva responsabilitat doncs ho fan sense cobertura d’assegurança.

Tothom que participi en la prova accepta el següent reglament i procurarà tenir un comportament esportiu exemplar. Qui no compleixi aquests requisits serà desqualificat i convidat a marxar.

 • Seguiré les indicacions en tot moment de l’organització i de qualsevol dels seus integrants.
 • Participo per voluntat pròpia, sense cap pressió sobre la meva persona i assumint íntegrament els riscos i conseqüències derivades d’aquest tipus de modalitats esportives.
 • Sóc conscient de les característiques de cada recorregut (desnivell, distància, nivell tècnic i del nombre d’avituallaments).
 • Autoritzo als serveis mèdics de la prova a què em practiquin qualsevol cura o prova diagnòstica que pugui necessitar, tant si estic en condicions de sol·licitar-la jo o mateix, com si no.
 • Autoritzo l’organització a realitzar i/o utilitzar qualsevol fotografia o gravació sobre la meva persona sempre que segueixi les indicacions que apareixen al reglament.
 • Respectaré als participants, voluntaris, organitzadors, persones alienes a l’esdeveniment esportiu, i a les propietats públiques i privades així com al medi ambient en tot moment.

NOTES DEL CARTÒGRAF

 • Mapa: Muntanya Pelada – Serra St. Valentí (Nou 70%)
 • Àrea: 1,3 Km2
 • Escala: 1/7500
 • Format: A4
 • Equidistància corbes: 5 mts.

Mapa realitzat hivern 2019 a escala 1:10000 per Xeku Vila.

Normativa ISOM 2017

ALTRES CONSIDERACIONS

La cursa transcorre en part per zones urbanes, on el trànsit és obert. Caldrà doncs, respectar les normes de circulació i anar amb precaució.

Està completament prohibit creuar els camps de conreu.

CENTRE DE COMPETICIÓ

El centre de competició estarà localitzat a la Plaça Pla de Dalt d’Olot.

ORGANITZA

A.E.Gastant Keks i AFA Pla de Dalt amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Esportiu de la Garrotxa.

CONTACTE

Correu electrònic: gastantkeksgarrotxa@gmail.com