PROTOCOL DE CURSA

En arribar al centre de competició trobareu un llistat. Si teniu alguna incidència el vostre nom apareixerà subratllat i caldrà que passeu per la taula d’incidències, si no ja us podreu dirigir a la zona de sortida uns minuts abans de l’hora assignada.

A la zona de sortida hi haurà les bases de sortida, on cal passar l’sportident per la base de “netejar”. Se us entregarà el mapa i després marcareu la base de “sortida” a partir d’aquest moment el temps ja comença a comptar.

A pocs metres de la sortida hi haurà la fita inicial, marcada amb un triangle en el mapa, que us permetrà ubicar la vostra posició, per anar al primer control. La prova és lineal, és a dir, que cal visitar tots els controls en l’ordre establert per l’organització.

El control de meta està marcat en el mapa amb una doble rodona concèntrica. En marcar-la, s’aturarà el temps de cursa.

En acabar cal que us dirigiu a la taula d’SPORTIDENT per descarregar els resultats i tornar el xip en cas que sigui de lloguer.

Es pot córrer de forma individual, per parelles o petits grups però només es donarà un mapa per cada corredor inscrit.

En cas d’abandonament de la cursa cal comunicar-ho a l’organització.

REGLAMENT I PARTICIPACIÓ

L’orientació és un esport que es practica en solitari. Tanmateix per promoure la promoció i difusió, en permetem la participació en grup.

Per participar en grup TOTHOM ha d’estar inscrit (i assegurat). S’entregarà un mapa per component inscrit. Els adults/responsables que “acompanyin” als nens no cal que s’inscriguin però ho faran sota la seva responsabilitat doncs ho fan sense cobertura d’assegurança.

La sortida és en base START tot i que es demana respectar les hores de sortida assignades per tal d’evitar cues. El cronòmetre s’inicia en el moment de marcar la fita de sortida. L’organització procurarà per uns intervals adequats entre participants del mateix circuit.

Tothom que participi en la prova accepta el següent reglament i procurarà tenir un comportament esportiu exemplar. Qui no compleixi aquests requisits serà desqualificat i convidat a marxar.

  • Seguiré les indicacions en tot moment de l’organització i de qualsevol dels seus integrants.
  • Participo per voluntat pròpia, sense cap pressió sobre la meva persona i assumint íntegrament els riscos i conseqüències derivades d’aquest tipus de modalitats esportives.
  • Sóc conscient de les característiques de cada recorregut (desnivell, distància, nivell tècnic i del nombre d’avituallaments).
  • Autoritzo als serveis mèdics de la prova a què em practiquin qualsevol cura o prova diagnòstica que pugui necessitar, tant si estic en condicions de sol·licitar-la jo o mateix, com si no.
  • Autoritzo l’organització a realitzar i/o utilitzar qualsevol fotografia o gravació sobre la meva persona sempre que segueixi les indicacions que apareixen al reglament.
  • Respectaré als participants, voluntaris, organitzadors, persones alienes a l’esdeveniment esportiu, i a les propietats públiques i privades així com al medi ambient en tot moment.

NOTES DEL CARTÒGRAF

Mapa: Muntanya Pelada – Serra St. Valentí (Nou 70%)

Àrea: 1,3 Km2

Escala: 1/10000 pels circuits C1 i C2, 1/5000 per C3, C4 i C5

Format: A4

Equidistància corbes: 5 mts.

Mapa realitzat hivern 2019 a escala 1:10000 per Xeku Vila
Normativa ISOM 2017

ALTRES CONSIDERACIONS

La cursa transcorre en part per zones urbanes, on el trànsit és obert. Caldrà doncs, respectar les normes de circulació i anar amb precaució.
Està completament prohibit creuar els camps de conreu.