El ROGAINE 3 VALLS se celebra a l’entorn de les valls de Sant Iscle, Vallac i Cogolls, situades entre els municipis de la Vall d’en Bas i les Planes d’Hostoles.

Rogaine les 3 Valls

Es pot participar en tres modalitats de cursa, la cursa de Copa Catalana (6 hores i 9 hores) i la cursa popular (3 hores):

– La cursa de Copa Catalana (6 hores i 9 hores) formen part del calendari de curses oficials de la Copa Catalana de Rogaine, i és obligatori participar-hi en equips d’entre 2 i 5 corredors.

– La cursa popular (3 hores) queda oberta a participacions individuals o en equip. Es dona opció a participar individualment a la cursa curta, però sense opció a podi. Tractant-se d’una modalitat de curses per equip, la possibilitat de fer podi queda limitada a aquells que participen formant un equip.

Les tres proves  tindran el mateix mapa i el mateix nombre de fites. L’escala del mapa serà la mateixa per a les dues modalitats.

No dubteu més i apunteu-vos-hi. Us esperem a Sant Feliu de Pallerols!

QUÈ ÉS UN ROGAINE?

El Rogaine és un esport de navegació per camp a través en el que els participants, amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, han de desplaçar-se a peu amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació possible en un temps màxim. Els punts s’obtenen passant per uns controls ubicats en el terreny de competició i marcats en el mapa que serveix de referència per a trobar-los.

Es practica en equips de 2, 3, 4 o 5 persones, aquestes han d’anar juntes durant tota la prova. Els equips poden ser masculins, femenins o mixtes, i poden participar en diferents categories segons l’edat dels components de l’equip.

Cada membre de l’equip disposa d’un mapa, generalment elaborat específicament per a la prova, on hi ha representat el terreny de competició. En aquest mapa s’hi reparteixen una sèrie de controls valorats de 3 a 9 punts (el valor queda determinat pel primer dígit del codi del control) en funció de la dificultat física i/o tècnica per accedir-hi.

El mapa s’entrega als equips de 30min abans de la sortida. En aquest temps han de definir l’estratègia i l’elecció d’itinerari per tal de recollir el màxim número de punts en el temps establert.

El mapa ofereix múltiples eleccions d’itinerari, l’elecció estratègica final s’haurà de prendre tenint en compte les capacitats físiques i tècniques de l’equip. Per tant, estem parlant d’un esport on els participants poden adaptar la dificultat de la ruta a la seva edat, condicions físiques o habilitats tècniques.

PROGRAMA

Dissabte 27 d’octubre de 2018

Hora Popular 3h Copa Catalana 6h Copa Catalana 9h
07:30 Obertura del centre competició i recollida de dorsals
08:00 Entrada al parc tancat i revisió de material
08:30 Lliurament de mapa
09:00 Sortida
09:15 Entrada al parc tancat i revisió de material
09:30 Lliurament de mapa
10:00 Sortida
10:15 Entrada al parc tancat i revisió de material
10:30 Lliurament de mapa
11:00 Sortida
13:00 Arribada sense penalització
13:30 Tancament de meta
14:00 Entrega de premis
17:00 Arribada sense penalització
17:30 Tancament de meta
18:00 Arribada sense penalització
18:30 Tancament de meta
19:00 Àpat post-cursa, sorteig d’obsequis  i entrega de premis

PREMIS

Cursa Copa Catalana (6 hores i 9 hores)

Seran premiats els 3 primers classificats de cada categoria.

Es premiarà també els 3 primers equips de la, ja no existent, categoria sènior, per tal de reconèixer el seu mèrit.

Cursa Popular (3 hores)

Seran premiats els 3 primers classificats de cada una de les categories (homes absolut, dones absolut i mixte absolut).

A més, hi haurà sorteig de material esportiu i altres obsequis entre tots els participants.

CENTRE DE COMPETCIÓ

El centre de competició estarà localitzat a la sala polivalent de Sant Feliu de Pallerols i es disposarà de dues dutxes pels participants.

Sala polivalent Ca les Hermanes de Sant Feliu de Pallerols
Al costat de la Biblioteca Municipal Josep M. de Garganta – Carrer del Soler, 5
17174 Sant Feliu de Pallerols (Girona)

Centre de competició

CONTACTE

Correu electrònic: gastantkeksgarrotxa@gmail.com